Zeleninový hrnec s treskou a pastinákem
- Celková doba 26 min
- 20 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Treska
300 g Pastinák, oloupaný, nakrájený podélně a poté na kostičky
30 g Máslo
50 g Oloupaná šalotka nakrájená na tenká kolečka
1 Stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku a nasekaný
1 čl Mouka
150 ml Voda (nebo zeleninový vývar)
1 Bobkový list
2 pl. Petržel, omytá a nasekaná (volitelné)
Pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Rozpusťte polovinu másla. Tresku opékejte 2 minuty, poté ji z nádoby vyjměte. Přidejte zbytek másla, šalotku a česnek. Zamíchejte.
Fáze 3 /5
Opékejte 3 minuty. Přidejte pastinák a poté mouku. Dobře zamíchejte. Přidejte vodu, bobkový list a pepř. Dobře zamíchejte. Navrch položte tresku.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Rozdělte do pěkných kastrůlků. Posypte nasekanou petrželkou.