Vepřový bůček na korejský způsob
- Celková doba 2 hod. 15 min
- 15 min
Příprava - 0 min
Vaření - 2 hod.
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
800 g Vepřový bůček
2 pl. Sezamový olej
1 pl. Med
3 pl. Sójová omáčka
2 pl. Gochujang
1 pl. Hnědý cukr
4 Stroužky česneku
1 čl Čerstvý zázvor
1 čl Mletý černý pepř
2 Jarní cibulka
Sezamové semínko
Příprava
Fáze 1 /4
Ve velké nádobě připravte marinádu smícháním sezamového oleje, medu, sójové omáčky, gochujangu, hnědého cukru, nasekaného česneku, nastrouhaného zázvoru a černého pepře.
Fáze 2 /4
Kousky bůčku namáčejte v marinádě, ujistěte se, že jsou dobře obalené, přikryjte a nechte marinovat v lednici alespoň 1 hodinu nebo ideálně přes noc.
Fáze 3 /4
Otevřete svůj OptiGrill na pozici grilování. Nastavte boční termostat do polohy 4. Plátky vepřového bůčku grilujte 7 minut a pravidelně je otáčejte.
Fáze 4 /4
Naservírujte kousky vepřového bůčku na talíři a ozdobte nakrájenou zelenou cibulkou a špetkou sezamu.