Treska ve středomořském stylu
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů EY855BE0 Easy Fry Mega horkovzdušná fritéza Tefal 7,5 l Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
6 Filety tresky (po cca 150 g)
75 g Černé olivy bez pecky
Kůra a šťáva z 1 citrónu
1.5 čl Mleté chilli
2 strou. Sekaný česnek
15 cl Balzamikový ocet
1.5 lžíce Olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Olivy nakrájejte na plátky. V misce smíchejte olivy s citrónovou kůrou, mletým chilli, česnekem, balzamikovým octem a olivovým olejem. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 2 /5
Tresku potřete citrónovou šťávou a olivovým olejem.
Fáze 3 /5
Na desku v nádobě dejte tresku. Zahajte proces vaření.
Fáze 4 /5
Dbejte na to, aby se pokrm dobře propekl. Propečení může záviset na velikosti kousků. V případě potřeby prodlužte dobu pečení o minutu, aby bylo možné maso snadno vidličkou odloupnout.
Fáze 5 /5
Tresku podávejte se směsí s olivami. Podávejte s cuketovými hranolky.