Tradiční dušené maso se zelím
- Celková doba 55 min
- 20 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1.3 kg Vepřová plec od kosti, na kousky po 100 g
150 g Silné plátky slaniny
600 g Hlávkové zelí na čtvrtky
300 g Mrkev, ostrouhaná a na kousky
1 Cibule, oloupaná a rozpůlená, s hřebíčkem
600 g Brambory, oškrábané a rozpůlené
1 svazek Svazek bylinek
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
Mrkev ostrouhejte a nakrájejte na kousky.
Fáze 3 /5
Maso, slaninu a poté další ingredience vložte do nádoby. Přidejte 650 ml vody. Osolte a opepřete.
Fáze 4 /5
Doba vaření: 35 minut
Fáze 5 /5
Podávejte.