Sušená jablka
- Celková doba 4 hod. 10 min
- 10 min
Příprava - 4 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
2 Bio jablka typu Golden nebo Pink Lady
Příprava
Fáze 1 /5
Jablka opláchněte a důkladně osušte. Jablka nakrájejte na kolečka silná asi 3 mm.
Fáze 2 /5
Plátky dejte do přístroje v jedné vrstvě, aby se nepřekrývaly. Spusťte pečení.
Fáze 3 /5
Čas od času přístroj otevřete, abyste zkontrolovali průběh sušení. V případě potřeby plátky jablek otočte, aby se sušily rovnoměrně.
Fáze 4 /5
Po dokončení sušení přístroj vypněte a plátky jablek nechte uvnitř vychladnout a zcela oschnout.
Fáze 5 /5
Sušená jablka můžete skladovat ve vzduchotěsné nádobě při pokojové teplotě nebo si je hned vychutnat jako zdravou svačinku nebo přísadu do cereálií či jogurtu.