Steaky z bílé ryby v brokolicové krustě
- Celková doba 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
300 g Brokolice
6 pl. Olivový olej
3 pl. Petrželka
1 pl. Kopr
50 g Parmezán
4 Filety z tresky
4 pl. Hořčice
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Brokolici rozdělte na jednotlivé růžičky. Pomocí struhadla s malými otvory polovinu růžiček brokolice nastrouhejte, abyste získali brokolicovou drť. Dejte stranou.
Fáze 2 /6
V hrnci přiveďte vodu k varu. Vodu osolte a přidejte zbylé růžičky brokolice. Vařte 4 minuty při střední teplotě. Slijte vodu. Uvařené růžičky vložte do dortové formy přiměřeně velké vzhledem k velikosti přístroje. Dejte stranou.
Fáze 3 /6
Připravte si brokolicovou směs: v nádobě smíchejte ponechanou brokolicovou drť, olivový olej, petrželku, kopr a parmezán. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 4 /6
Tresku položte do zapékací misky na růžičky brokolice. Každý kousek tresky potřete pomocí lžíce hořčicí a zakryjte brokolicovou směsí.
Fáze 5 /6
Formu dejte do přístroje s mřížkou. Začněte péci.
Fáze 6 /6
Ihned podávejte.