Sladkokyselá vepřová žebírka
- Celková doba 30 min
- 10 min
Příprava - 20 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
400 g Vepřová žebra nakrájená na obdélníky a zaprášená moukou
2 pl. Rýžový ocet
2 pl. Sójová omáčka
2 pl. Arašídový olej
1 Jarní cibulka na tenké plátky
0.5 Nakrájená zelená paprika
Pepř
1 pl. Cukr
1 čl Čerstvě strouhaný zázvor
100 ml Pomerančová šťáva
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nastrouhejte zázvor.
Fáze 3 /8
Nasekejte cibuli.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Opečte žebra ze všech stran. Přidejte cibuli a papriku.
Fáze 6 /8
Přidejte sójovou omáčku, rýžový ocet, cukr, pomerančovou šťávu a zázvor. Přidejte pepř.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 20 minut
Fáze 8 /8
Žebra pokapejte omáčkou, podávejte s bílou rýží.