Shakshuka s vejci
- Celková doba 15 min
- 10 min
Příprava - 5 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
200 g Drcená rajčata
2 Červená paprika, nakrájená na tenké proužky
0.5 Cibule, oloupaná a najemno nakrájená
1 strou. Stroužky česneku, oloupané a rozdrcené
1 čl Římský kmín
5 ston. Najemno nasekaná petržel
5 ston. Najemno nasekaný koriandr
1 pl. Olivový olej
50 ml Voda
2 Vejce
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Nalijte olej do hrnce.
Fáze 3 /6
Osmažte cibuli, česnek a papriky.
Fáze 4 /6
Přidejte římský kmín a polovinu bylinek. Přidejte drcená rajčata a vodu. Promíchejte.
Fáze 5 /6
Vaření v tlakovém hrnci
Fáze 6 /6
Opatrně rozklepněte vejce na povrch. Počkejte 5 minut a poté podávejte s bylinkami.