Ravioli s krevetami a zázvorem
- Celková doba 24 min
- 14 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
8 os.
16 Velké vařené krevety
2 Velké mrkve
4 cm Zázvor
2 strou. Česnek
2 Jarní cibulky
8 sní. Koriandr
16 Listy rýžového papíru
Příprava
Fáze 1 /5
Krevety vyloupejte. 8 krevet rozkrojte napůl na šířku a zbytek nasekejte na jemno.
Fáze 2 /5
Očistěte a nastrouhejte mrkev a zázvor. Česnek prolisujte v lisu na česnek. Všechny suroviny smíchejte s jemně nasekanou jarní cibulkou, nasekaným koriandrem a nasekanými krevetami.
Fáze 3 /5
Mísu naplňte teplou vodou. List rýžového papíru namočte v míse a poté jej položte na látkovou utěrku. Až změkne, položte na spodní třetinu papíru zeleninovou náplň. Okraje rýžového papíru přeložte přes náplň, začněte zavinovat, přidejte polovinu krevety a zaviňte tak, abyste ravioli uzavřeli. Dbejte na to, abyste ravioli příliš nemačkali. Postup opakujte se zbývajícími kousky rýžového papíru. Připravené ravioli pokládejte do nádoby na tukem vymazaný pečicí papír.
Fáze 4 /5
Naplňte nádržku na vodu. Do přístroje vložte standardní mřížku. Ravioli vložte do varné nádoby a nastavte program STEAM na dobu 10 minut.
Fáze 5 /5
Po dokončení tepelné úpravy pokrm vyjměte a ravioli podávejte s omáčkou na jarní závitky.