Plněná rajčata
- Celková doba 50 min
- 25 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (19)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY145310 Easy Fry Compact 3l Forest Tefal zelená EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
2 Velká rajčata
0.5 tenký plátek Bílý chléb
3 cl Mléko
0.5 Bílá cibule
0.5 strou. Česnek
85 g Klobásové maso
85 g Mleté maso
1 čl Pálivá hořčice
0.25 čl Italské bylinky
0.5 pl. Olivový olej
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Omyjte a osušte rajčata. Z každého rajčete odřízněte vršek. Opatrně je vydlabejte, aniž byste propíchli dno.
Fáze 2 /5
V nádobě namočte krajíc chleba do mléka. Cibuli a česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno a přidejte do mléka. Přidejte maso na klobásy, mleté maso, hořčici a italské bylinky. Všechny ingredience dobře promíchejte, aby vznikla hladká nádivka. Dochuťte kořením.
Fáze 3 /5
Rajčata naplňte nádivkou tak, aby nahoře vyčníval malý kopeček nádivky. Přiklopte vršky rajčat.
Fáze 4 /5
Použijte formu přiměřeně velkou vzhledem k velikosti přístroje. Rajčata naaranžujte do formy a pokapejte olivovým olejem. Formu dejte do přístroje s mřížkou. Začněte péci.
Fáze 5 /5
Vychutnejte si je s přílohou podle vlastního výběru!