Pizza Margherita
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
2 os.
10 g Mouka
1 pizza Těsto na pizzu
80 g Rajčatová omáčka
80 g Mozzarella
1 pl. Olivový olej
Sůl a pepř
Listy bazalky
Příprava
Fáze 1 /5
Dno nádoby posypte moukou. Vyválejte těsto a dejte ho do přístroje.
Fáze 2 /5
Na těsto rozetřete rajčatovou omáčku tak, abyste ponechali úzký okraj. Na rajčatovou omáčku naskládejte plátky mozzarelly. Osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem.
Fáze 3 /5
Spusťte pečení.
Fáze 4 /5
V polovině pečení otevřete rukojeť oběma rukama, abyste zkontrolovali, zda je pizza upečená. V případě potřeby ji otočte, aby se upekla rovnoměrně.
Fáze 5 /5
Po upečení otevřete rukojeť oběma rukama a pizzu opatrně vyndejte. Pizzu ozdobte lístky čerstvé bazalky a ihned podávejte!