Pita chléb s tuňákem Rio Mare
- Celková doba 35 min
- 10 min
Příprava - 25 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (6)
Přísady
4 os.
2 ks Šalotka
0.5 ks Paprika žlutá
0.5 ks Paprika červená
Olivový olej
5 ks Ředkvičky
Tuňák
Tuňák
50 g Majonéza
70 g Sýr Philadelphia
Limetková kůra
Limetková šťáva
Sůl
Pita chleba
2 ks Cuketa
1 kelímek Sýr cottage
Olivový olej
2 ks Rajčata
Příprava
Fáze 1 /6
Nakrájíme šalotku, papriku a ředkvičku a grilujeme 10 min. na PROGRAM PAPRIKA.
Fáze 2 /6
Ugrilovanou zeleninu nakrájíme na menší kousky a naložíme ji do olivového oleje, osolíme a opepříme.
Fáze 3 /6
Rio Mare tuňáky smícháme se sýrem Philadelphia a majonézou, přidáme limetkovou kúru, šťávu z limetky, nakrájenou nať z jarní cibulky a osolíme a opepříme.
Fáze 4 /6
Chléb pita opečeme do křupava na grilu na PROGRAM SENDVIČ, cca 5 min. Vršek odřízneme, otevřeme a střídavě plníme grilovanou zeleninou a salátem z tuňáka. Poslední vrstva je grilovaná zelenina.
Fáze 5 /6
Cuketky rozpůlíme, rajčata nakrájíme na plátky, osolíme a grilujeme 10 min na PROGRAM LILEK. Mezitím osolíme Cottage sýr a promícháme.
Fáze 6 /6
Pita chléb položíme na talíř. K němu přidáme grilované kousky rajčat, cuketu, sýr Cottage a zakápneme olivovým olejem.