Miska s lososem na teriyaki
- Celková doba 50 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 30 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
4 plátek Losos (po 120 g)
10 cl Teriyaki omáčka
280 g Rýže basmati, dobře propláchnutá pod studenou vodou
55 cl Voda
1 pl. Cukr
4 pl. Sladké rýžové víno (mirin)
200 g Edamame
1 díl. Avokádo nakrájené na plátky
4 Ředkvičky nakrájené na jemné plátky
50 g Červené zelí, nasekané na jemno
1 pl. Směs černého a bílého sezamu
1 Jarní cibulka, jemně nasekaná
4 pl. Nasekaný koriandr
4 pl. Sójová omáčka
Příslušenství
Mřížka 2v1
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si suroviny.
Fáze 2 /6
Lososa dejte marinovat do teriyaki omáčky a dejte ho na 30 minut do lednice.
Fáze 3 /6
Do nádoby dejte rýži, vodu, cukr a sladké rýžové víno.
Fáze 4 /6
Lososa dejte na gril v horní poloze, aby se kousky navzájem nepřekrývaly.
Fáze 5 /6
Připravujte pod tlakem.
Fáze 6 /6
Do misky dejte zbývající suroviny a ihned podávejte.