Karamelizovaný ananas
- Celková doba 15 min
- 5 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (1)
Přísady
2 os.
60 g Hnědý cukr
0.5 čl Skořice
Půlka limetky
4 plá. Ananas v konzervě
20 g Máslo
1 pl. Pražené kousky pistáciových oříšků
Příprava
Fáze 1 /6
V míse smíchejte hnědý cukr, skořici a limetkovou kůru.
Fáze 2 /6
Plátky ananasu namočte do směsi a jeden po druhém je položte na zapékací mísu, aniž by se překrývaly.
Fáze 3 /6
Máslo nakrájejte na 4 kousky a na každý plátek ananasu jeden položte. Zapékací mísu dejte do nejvyšší polohy trouby.
Fáze 4 /6
Přístroj zapněte. Zvolte program AIR FRY (smažení vzduchem) při 200 °C a nastavte dobu smažení na 10 minut. Stiskněte tlačítko START.
Fáze 5 /6
Před podáváním posypte plátky ananasu opraženými pistáciovými oříšky.
Fáze 6 /6
Podávejte s kopečkem zmrzliny nebo šlehačkou.