Karamelizovaný ananas
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
1 Čerstvý ananas
4 pl. Hnědý cukr
2 pl. Máslo
1 čl Mletá skořice
1 pl. Rum
Čerstvá máta
Příprava
Fáze 1 /4
V misce smíchejte hnědý cukr a skořici. Plátky ananasu potřete rozpuštěným máslem a posypte směsí cukru a skořice. Pokud chcete použít rum, plátky ananasu jím lehce postříkejte nebo potřete.
Fáze 2 /4
Plátky ananasu dejte do přístroje. Spusťte pečení.
Fáze 3 /4
V polovině pečení plátky ananasu otočte, aby se karamelizovaly rovnoměrně. Otevřete rukojeť oběma rukama.
Fáze 4 /4
Karamelizované plátky ananasu podávejte teplé, ozdobené lístky čerstvé máty.