Jehněčí kýta v bylinkové krustě
- Celková doba 2 hod.
- 20 min
Příprava - 1 hod. 40 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (16)
Tichá horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavě šedá EY9428E0 Easy Fry Dual XXL horkovzdušná fritéza Tefal 11 litrů Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
1.3 kg Jehněčí kýta
50 g Strouhanka
4 g Sůl
1 pl. Oregano
1 pl. Tymián
4 cl Olivový olej
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si krekry. Všechny ingredience smíchejte v nádobě a dejte stranou.
Fáze 2 /5
Umístěte stehno bez krekry do spotřebiče vybaveného talířem. Spusťte proces vaření.
Fáze 3 /5
Vyjměte stehno a roztáhněte krekr přes horní část nohy, pevně zatlačte.
Fáze 4 /5
Umístěte stehno zpět do přístroje. Restartujte proces vaření.
Fáze 5 /5
Ihned podávejte.