Hovězí tortilly
- Celková doba 11 min
- 10 min
Příprava - 1 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
700 g Mleté hovězí maso
100 g Vařené červené fazole
100 g Cibule, oloupaná a na tenké plátky
150 g Zelená paprika, bez semínek a na 3 cm dlouhé proužky
2 čl Rajčatové pyré
150 g Strouhaný čedar nebo sýr Mimolette
2 čl Jemné chilli koření
Rostlinný olej
4 Tortilly o průměru 20 cm
4 Listy salátu
Sůl
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Nasekejte cibuli.
Fáze 3 /8
Nakrájejte papriku na proužky.
Fáze 4 /8
Do nádoby nalijte olej.
Fáze 5 /8
Přidejte cibuli a papriku a několik minut restujte do změknutí.
Fáze 6 /8
Přidejte rajčatové pyré, fazole, maso a koření. Osolte. Důkladně promíchejte.
Fáze 7 /8
Doba vaření: 1 minuta
Fáze 8 /8
Přidejte sýr. Zamíchejte. Ozdobte tortillu hlávkovým salátem, poté podávejte.