Grilované humří ocasy s bylinkovým a chilli máslem
- Celková doba 25 min
- 15 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (6)
Přísady
4 os.
4 Humří ocasy
2 pl. Olivový olej
2 špet. Sůl
100 g Máslo
1 Šalotka
5 g Petržel
5 g Pažitka
1 strou. Česnek
2 pl. Citronová šťáva
0.5 čl Chilli prášek
0.5 pl. Hrubá sůl
Příprava
Fáze 1 /4
Humří ocasy podélně rozkrojte na 2, maso naolejujte a osolte.
Fáze 2 /4
Zapněte svůj OptiGrill na režim grilování. Nastavte boční termostat do polohy 4. Po předehřátí položte ocasy masem dolů a pečte 10 minut.
Fáze 3 /4
V nádobě smíchejte máslo, šalotku, petrželku, pažitku, česnek, citronovou šťávu, chilli a sůl.
Fáze 4 /4
Podávejte ocasy potřené omáčkou.