Grilovaná klobása
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
2 pl. Med
1 pl. Dijonská hořčice
1 pl. Hrubozrnná hořčice
2 sní. Tymián
Sůl, pepř
700 g Toulouse klobásy vcelku
Příprava
Fáze 1 /3
Smíchejte med, hořčici, tymián, špetku soli a pepře.
Fáze 2 /3
Klobásu stočte a zapíchněte do ní podélně dvě špejle, aby držela tvar. Potřete ji hořčičnou směsí.
Fáze 3 /3
Do fritézy Easy Fry vložte grilovací mřížku. Digitální verze: Nastavte program GRIL na 200 °C a předehřívejte přístroj po dobu 15 minut. Klobásu dejte do nádoby a pečte po dobu 10 minut. V polovině ji otočte. Mechanická verze 2v1: Přístroj nastavte na 200 °C a předehřívejte jej po dobu 15 minut. Poté dejte klobásu do mísy. Pečte 10 minut, v polovině pečení ji otočte.