Grilovaná klobása v hořčici
- Celková doba 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
6 os.
700 g Klobása vcelku
1 pl. Hrubozrnná hořčice
2 Čirý med
100 ml Pivo
2 Snítky tymiánu
Příprava
Fáze 1 /4
V rendlíku smíchejte med, hořčici, tymián a pivo. Přiveďte k mírnému varu. Za pravidelného míchání vařte, zatímco budete grilovat klobásy.
Fáze 2 /4
Pokud používáte klobásy chipolatas, rozmotejte střívko mezi jednotlivými klobásami a jemně zatlačte na maso, abyste vytvořili jednu dlouhou klobásu. Klobásu stočte a zapíchněte do ní kolmo dvě špejle, aby držela tvar.
Fáze 3 /4
Zapněte gril. Zvolte program KLOBÁSY a stiskněte tlačítko OK. Po předehřátí přístroje položte klobásu na gril a gril zavřete. Grilujte, dokud se kontrolka propečení nerozsvítí červeně.
Fáze 4 /4
Klobásu dejte na talíř a obalte hořčicovou omáčkou.