Domácí rostlinný ovesný nápoj
- Celková doba 7 min
- 5 min
Příprava - 2 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (2)
Přísady
6 os.
50 cl Voda
65 g Ovesné vločky
2 Datle bez pecky
2 čl Agávový sirup
Několik kapek přírodního vanilkového extraktu
1 špet. Sůl
Příslušenství
Cestovní láhev 400 ml Cestovní láhev 700 ml
Příprava
Fáze 1 /3
Všechny ingredience, počínaje vodou, dejte do přístroje. Našroubujte čepele na láhev OTG a připevněte ji k základně. Vše rozmixujte!
Fáze 2 /3
Směs přeceďte přes sáček na rostlinné mléko nebo plátýnko, abyste získali hladkou tekutinu bez kousků. Zbytky, známé jako okara, použijte k přípravě těsta na chleba nebo koláče, sušenek, granoly, falafelu, drobenky apod.
Fáze 3 /3
Uchovávejte v lednici až 3 dny. Před každým použitím protřepejte.