Chobotnice v galicijském stylu
- Celková doba 1 hod. 40 min
- 20 min
Příprava - 20 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
2 pl. Sherry ocet
4 pl. Olivový olej
1 čl Paprika
Sůl a pepř
800 g Chobotnice
1 l Voda
2 pl. Jablečný ocet
1 list Bobkový list
1 pl. Kuličky černého pepře
1 pl. Hrubá sůl
Příprava
Fáze 1 /5
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /5
V nádobě smíchejte sherry, olej, papriku, sůl a pepř na přípravu omáčky.
Fáze 3 /5
Umístěte chobotnici do misky. Zalijte vodou, jablečným octem, bobkovým listem, kuličkami pepře a hrubou solí.
Fáze 4 /5
Tlakové vaření.
Fáze 5 /5
Chobotnici nechejte vychladnout a nakrájejte na tenké plátky. Dochuťte omáčkou.