Carbonara gnocchi se smetanou
- Celková doba 8 min
- 5 min
Příprava - 3 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
4 os.
600 g Gnocchi
10 plá. Pancetta, nakrájená (nebo slanina)
2 pl. Olivový olej
4 Žloutky na omáčku
60 g Strouhaný parmazán nebo pecorino
300 ml Nesolený zeleninový vývar
100 g Smetana
Pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Dejte třetinu sýru stranou. V misce smíchejte žloutky, zbývající sýr a pětinu vývaru. Do nádoby nalijte olej.
Fáze 3 /6
Osmahněte pancettu.
Fáze 4 /6
Přidejte smetanu, vývar a gnocchi. Opepřete a zamíchejte.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 3 minuty
Fáze 6 /6
Přidejte směs žloutků a sýru. Míchejte, dokud směs nezhoustne, a podávejte.