Česnekové krevety (gambas al ajillo)
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 5 min
Vaření - 10 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (10)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Max EY245310 Tmavě zelená/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
16 Syrové krevety
2 strou. Nasekaný stroužek česneku
1 Malá nakrájená jarní cibulka
4 pl. Olivový olej
0.5 čl Červené chilli vločky
1 pl. Nasekaná petržel
0.5 čl Paprikový prášek
Příprava
Fáze 1 /4
Krevety oloupejte, ocasy nechte.
Fáze 2 /4
Smíchejte všechny ingredience v nádobě a nechte krevety marinovat alespoň 10 minut.
Fáze 3 /4
Vložte krevety do spotřebiče vybaveného talířem. Začněte vařit.
Fáze 4 /4
Uvařené krevety položte na servírovací misku a ihned podávejte s dalšími tapas.