Vegetarian enchiladas
- Celková doba 28 min
- 10 min
Příprava - 18 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
1 pl. Sunflower oil
0.5 Onion, chopped
0.5 Red pepper
50 g Dried kidney beans
40 g Drained sweetcorn
150 g Flavoured chopped tomatoes
0.5 pl. Tomato paste
0.5 čl Mexican spices
2 2 Mexican tortillas
30 g Grated Emmental
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /7
This recipe requires the Extra Crisp lid. Prepare the ingredients.
Fáze 2 /7
Pour the oil, onion and pepper into the pan.
Fáze 3 /7
Fry for about 2 minutes.
Fáze 4 /7
Add the beans, sweetcorn, cornflakes, concentrate and spices.
Fáze 5 /7
Fry for about 6 minutes.
Fáze 6 /7
Garnish the tortillas. Place them in the pan and add the grated Emmental cheese.
Fáze 7 /7
Switch off the Cookeo. Put the Extra Crisp lid on and set it to N°2 for 10 minutes.