Vegan moussaka
- Celková doba 1 hod. 28 min
- 30 min
Příprava - 58 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
300 g Dried green lentils
800 g Herb tomato coulis, flavoured
30 cl Water
2 čl Italian spices
300 g Aubergines, cut into 2-cm strips, grilled
3 pl. Olive oil
90 g Margarine
90 g Flour
90 cl Soy milk
20 g Grated plant-based cheese
Salt, pepper
Příslušenství
Extra Crisp
Příprava
Fáze 1 /8
This recipe requires the Extra Crisp lid. Prepare the ingredients.
Fáze 2 /8
Place the lentils, tomato coulis, water and Italian spices in the pan.
Fáze 3 /8
Pressure cooking.
Fáze 4 /8
Transfer the bowl to a container and set aside.
Fáze 5 /8
Add the margarine and flour to the pan.
Fáze 6 /8
Fry for about 5 mins until the mixture is golden. Add the soy milk. Whisk for 4 minutes. Set aside.
Fáze 7 /8
Place half the aubergines and lentils in the pan. Repeat the step. Cover with béchamel sauce and cheese.
Fáze 8 /8
Switch off the Cookeo and place the Extra Crisp lid on. Set to program N°2 for 30 minutes.