Tažín z králičího masa s olivami
- Celková doba 15 min
- 5 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
4 os.
4 Králičí stehna, rozkrojená na půl a posypaná moukou
1 Cibule, oloupaná a nakrájená na tenké proužky
130 ml Čerstvá pomerančová šťáva
1 Pomeranč (kůra)
200 g Krájená rajčata
100 g Černé olivy bez pecky
Sůl a pepř
2 pl. Olej
2 pl. Med
4 špet. Směs 4 koření
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si přísady.
Fáze 2 /7
Nakrájejte cibuli.
Fáze 3 /7
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 4 /7
Osmahněte králičí stehna ze všech stran. Přidejte cibuli a osmahněte ji se směsí 4 druhů koření. Přichycené kousky na hrnci zalijte 50 ml vody.
Fáze 5 /7
Přidejte pomerančovou šťávu a kůru, krájená rajčata, med a olivy. Dochuťte solí a pepřem.
Fáze 6 /7
Tlakové vaření.
Fáze 7 /7
Podávejte s těstovinami.