Smažená rýže s kuřecím masem
- Celková doba 14 min
- 5 min
Příprava - 9 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
800 g Uvařená rýže
2 ks Velká vejce
2 ks Střední mrkve
Mražený hrášek
1 strou. Stroužek česneku
1 ks Střední červená cibule
1 ks Vařené kuřecí prso
1 ks Jarní cibulka
2 lžíce Sójová omáčka
Sůl
Olej
Sezam
Příprava
Fáze 1 /5
Přichystejte si suroviny. Rýži uvařte podle návodu. Cibuli a česnek si nakrájejte nadrobno. Mrkev nakrájejte na tenké nudličky. Jarní cibulku nakrájejte na kousky, maso natrhejte.
Fáze 2 /5
Na oleji restujte cibulku a česnek, až zesklovatí.
Fáze 3 /5
Do hrnce přidejte vejce, krátce opečte a následně rozmíchejte. Přidejte rýži, sójovou omáčku a opékejte, dokud rýže nebude hnědá.
Fáze 4 /5
Přidejte mrkev, cibulku, maso a hrášek, dosolte a restujte do změknutí mrkve na skus a hrášku. Dochuťte sójovou omáčkou podle chuti.
Fáze 5 /5
Hotové jídlo posypte sezamem a podávejte.