Segedínský guláš
- Celková doba 45 min
- 15 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
300 g Vepřová plec, na středně velké kostky
1 ks Cibule, na půlplátky
150 g Kysané zelí
3 ks Nové koření
0.5 čl Drcený kmín
30 g Sádlo
100 ml Rostlinná smetana
300 ml Voda
1 špet. Sůl, pepř
0.5 pl. Sladká paprika
1 ks Bobkový list
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si suroviny: maso nakrájejte na středně velké kostky a promíchejte s paprikou, solí a kmínem, cibuli nakrájejte na kolečka, která rozpůlíte.
Fáze 2 /9
Rozpusťte sádlo. Přidejte cibuli a restujte dozlatova.
Fáze 3 /9
Přidejte maso, papriku, kmín, nové koření a bobkový list. Orestujte do hněda. Zalijte vodou.
Fáze 4 /9
Vařte 30 minut.
Fáze 5 /9
Přidejte zelí.
Fáze 6 /9
Vařte 10 minut.
Fáze 7 /9
Přidejte sůl, pepř a smetanu.
Fáze 8 /9
Vařte 5 min.
Fáze 9 /9
Dochuťte. Podávejte s knedlíkem.