Ruský boršč
- Celková doba 1 hod.
- 30 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
500 g Hovězí plec na kostky
100 g Slanina
400 g Loupaná řepa na kostky
200 g Loupané brambory na kostky
2 pl. Rajčatové pyré
1 Oloupaná a nakrájená cibule
4 Bobkový list
2 pl. Slunečnicový olej
700 ml Voda nebo hovězí vývar
Hustá crème fraîche při servírování
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Nalijte olej do hrnce.
Fáze 3 /6
Osmahněte maso nakrájené na kostičky spolu se slaninou. Přidejte cibuli, smíchejte a povařte 5 minut.
Fáze 4 /6
Přidejte ostatní přísady (kromě smetany). Dosolte, opepřete a vše smíchejte.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Vyjměte bobkový list a maso. Smíchejte a servírujte posypané nadrobeným masem a zdobené smetanou.