Ossobuco s batáty
- Celková doba 50 min
- 20 min
Příprava - 30 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
3 pl. Olivový olej
4 plá. Telecí kližka
2 Cibule
3 strou. Česnek
2 Mrkev
2 vět. Řapíkatý celer
10 cl Suché bílé víno
600 g Loupaná konzervovaná rajčata
2 díl. Svazek polévkových bylinek
2 pl. Italské koření
2 pl. Rajčatové pyré
1 Bio citrón
2 Batáty
4 cl Mléko
Sůl, pepř
Příslušenství
Mřížka 2v1
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si suroviny.
Fáze 2 /6
Do nádoby nalijte olej. Maso opékejte z obou stran po dobu 5 minut.
Fáze 3 /6
Přidejte všechny suroviny kromě batátů a mléka.
Fáze 4 /6
Batáty dejte na gril v horní poloze na quinou.
Fáze 5 /6
Připravujte pod tlakem.
Fáze 6 /6
Smíchejte batátové pyré s mlékem a osolte a opepřete. Podávejte teplé.