Nachos
- Celková doba 9 min
- 5 min
Příprava - 4 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
50 g Tortillové chipsy
50 g Fazole v konzervě
70 g Čedar
Pažitka
1 Rajče
1 Avokádo
0.25 Červená cibule
1 pl. Olivový olej
1 pl. Citronová šťáva
Sůl, pepř
Příslušenství
Základní grilovací deska
Příprava
Fáze 1 /9
Fazole sceďte a propláchněte.
Fáze 2 /9
Rozložte tortillové chipsy na dno nádoby fritézy se standardním grilem.
Fáze 3 /9
Na tortillové chipsy rozprostřete fazole. Posypte čedarem.
Fáze 4 /9
Nastavte pečení na MANUÁLNÍ režim při 180°C po dobu 4 minut.
Fáze 5 /9
Mezitím si připravte guacamole. Avokádo oloupejte, nakrájejte na kousky a poté jej vložte do mísy. Červenou cibuli nakrájejte nadrobno.
Fáze 6 /9
Rozmačkejte avokádo vidličkou nahrubo. Přidejte olivový olej, citron, nakrájenou cibuli, sůl a pepř. Zakryjte potravinářskou fólií a odložte na chladné místo.
Fáze 7 /9
Rajče nakrájejte na kostičky. Pomocí stěrky vyjměte nachos a položte je na servírovací misku.
Fáze 8 /9
Přisypte na kostičky nakrájené rajče a nasekanou pažitku.
Fáze 9 /9
Ihned podávejte. Podávejte je s guacamole.