Makrelová pomazánka
- Celková doba 12 min
- 10 min
Příprava - 2 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
6 os.
450 g Filety z makrely
90 g Šalotka, oloupaná a jemně nasekaná
90 g Hustá smetana
150 ml Bílé víno
150 g Máslo, mírně osolené
3 pl. Kerblík, nasekaný
3 čl Nasekané kapary
Sůl a pepř
Příprava
Fáze 1 /7
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /7
Nasekejte najemno šalotky.
Fáze 3 /7
Do nádoby vložte šalotku a víno.
Fáze 4 /7
Zahřívejte, dokud se víno neodpaří. Rozpusťte máslo. Přidejte do omáčky koření a dejte stranou.
Fáze 5 /7
Filety z makrely vložte do parního koše a spolu s 200 ml vody vložte do nádoby.
Fáze 6 /7
Doba vaření: 2 minuty
Fáze 7 /7
Filety rozdrobte a vykostěte. Přidejte šalotku a zbývající ingredience.