Bonet piemontais dessert
- Celková doba 18 min
- 10 min
Příprava - 8 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
60 g Drcené sušenky Amaretti
40 g Cukr
20 g Kakao v prášku
2 Vejce
250 ml Mléko
2 pl. Likér Amaretto (nebo rum - volitelně)
80 ml Tekutý karamel rozdělený do skleniček
Příslušenství
Sada 8 sklenic Balení 6 sklenic
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Smíchejte sušenky Amaretti, cukr a kakao. Přidejte vejce, mléko a likér Amaretto.
Fáze 3 /6
Rozdělte karamel do skleniček a přidejte připravenou směs. Skleničky uzavřete.
Fáze 4 /6
Do nádoby nalijte 250 ml vody. Skleněné nádobky vložte do nádoby.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Uchovávejte v chladu. Při podávání vyjměte ze skleniček a ozdobte čokoládovými hoblinkami.