Kari se sladkými bramborami a jehněčím
- Celková doba 40 min
- 25 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
640 g Vykostěná jehněčí plec, na 3 cm kostky
1 pl. Přepuštěné máslo
1 Cibule, oloupaná a na tenké plátky
2 strou. Stroužek česneku, oloupaný, bez klíčku, nasekaný
10 g Čerstvě strouhaný zázvor
3 pl. Kari pasta
320 g Rajčatový protlak
80 g Rostlinný jogurt
250 g Sladké brambory, oškrábané, na 4 cm kostky
40 g Mandlové vločky
Sůl, pepř
Příprava
Fáze 1 /9
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /9
Cibuli oloupejte a nasekejte.
Fáze 3 /9
Česnek oloupejte, zbavte klíčku a nasekejte.
Fáze 4 /9
Nastrouhejte zázvor.
Fáze 5 /9
Přidejte do nádoby máslo.
Fáze 6 /9
Cibuli, česnek a zázvor restujte 1 minutu. Maso opečte ze všech stran, v případě potřeby v dávkách.
Fáze 7 /9
Přidejte rajčatový protlak, kari pastu, sladké brambory a jogurt. Přidejte sůl a pepř a zamíchejte.
Fáze 8 /9
Doba vaření: 15 minut
Fáze 9 /9
Ozdobte mandlovými vločkami. Podávejte.