*Mijoté de veau à l’italienne
- Celková doba 11 hod. 35 min
- 20 min
Příprava - 11 hod. 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
500 g *Sautéed veal
2 pl. *Olive oil
1 *Onion
2 *Garlic
1 kostka *Carrot
1 vět. *Celery
50 g *Tomato purée
8 sní. *Thyme
2 *Bay leaf
15 cl *White wine
2 pl. *Cornflour
21 cl *Water
100 g *Peas
*Salt, pepper
Příprava
Fáze 1 /9
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /9
*Cut the carrots and celery into very small cubes.
Fáze 3 /9
*Fry the chunks of veal in half of the oil for 5 minutes. Set to the side.
Fáze 4 /9
*Pour the rest of the oil into the bowl.
Fáze 5 /9
*Add the onion, garlic, carrot and celery. Season with salt and pepper. Fry for 5 minutes. Add the tomato purée, thyme and bay leaf.
Fáze 6 /9
*Add the wine and cornflour slurry (cornflour mixed with water).
Fáze 7 /9
*Put the veal back in then bring to a boil for 5 minutes, stirring the whole time. Add the peas.
Fáze 8 /9
*Low temperature cooking low.
Fáze 9 /9
*Serve hot.