Hovězí Stroganov - recept Cookeo | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Hovězí Stroganov

Hodnocení 5 hvězdiček (průměr)

-/5 -

  • Celková doba 1 hod. 15 min
  • Příprava
    20 min
  • Vaření
    55 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

6 os.

  • 1.5 kg Hovězí nízký roštěnec

  • 2 Cibule, oloupaná a na čtvrtky

  • 750 g Žampiony, oloupané a na čtvrtky

  • 400 g Uzené klobásy, na dva nebo tři díly

  • 30 g Máslo

  • 150 ml Bílé víno

  • 3 pl. Rajčatové pyré

  • 3 čl Paprika

  • 3 pl. Petržel, omytá a nasekaná

  • Tradiční hořčice a zakysaná smetana k servírování

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /7

Připravte si ingredience.

  • 1.5kg Hovězí nízký roštěnec
  • 2 Cibule, oloupaná a na čtvrtky
  • 750g Žampiony, oloupané a na čtvrtky
  • 400g Uzené klobásy, na dva nebo tři díly
  • 30g Máslo
  • 150ml Bílé víno
  • 3pl. Rajčatové pyré
  • 3čl Paprika
  • 3pl. Petržel, omytá a nasekaná
  • Tradiční hořčice a zakysaná smetana k servírování
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /7

Omyjte a nasekejte petržel.

  • 3pl. Petržel, omytá a nasekaná

Fáze 3 /7

Do nádoby vložte máslo.

  • 30g Máslo
  • 3pl. Petržel, omytá a nasekaná

Fáze 4 /7

Přidejte houby a osmahněte. Poté vyjměte.

  • 750g Žampiony, oloupané a na čtvrtky

Fáze 5 /7

Nalijte víno. Přidejte hovězí maso. Přidávejte vodu, dokud nejsou ingredience ponořeny. Přidejte cibuli, klobásy, papriku, rajčatové pyré, sůl a pepř.

  • 1.5kg Hovězí nízký roštěnec
  • 2 Cibule, oloupaná a na čtvrtky
  • 400g Uzené klobásy, na dva nebo tři díly
  • 150ml Bílé víno
  • 3pl. Rajčatové pyré
  • 3čl Paprika
  • Sůl, pepř

Fáze 6 /7

Doba vaření: 55 minut

Fáze 7 /7

Přidejte petržel a houby. Podávejte se zakysanou smetanou a hořčicí.

  • Tradiční hořčice a zakysaná smetana k servírování