Dýňová polévka
- Celková doba 25 min
- 10 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
2 os.
500 g Dýně
1 ks Velká cibule
2 strou. Stroužky česneku
50 ml Smetana ke šlehání
400 ml Vývar
Pepř mletý
Sůl
Muškátový oříšek mletý
Olej
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si suroviny.
Fáze 2 /8
Dýni oloupejte a nakrájejte na kostky. Cibuli nakrájejte nadrobno, česnek oloupejte.
Fáze 3 /8
Rozpalte olej, na oleji orestujte cibulku, dokud nezesklovatí (asi cca 2 minuty).
Fáze 4 /8
Do hrnce přidejte dýni a česnek a krátce opečte (cca 1 min.).
Fáze 5 /8
Osolte, opepřete a zalijte vodou či vývarem. Zapněte tlakové vaření.
Fáze 6 /8
Polévku rozmixujte tyčovým mixérem.
Fáze 7 /8
Přidejte smetanu a muškátový oříšek a povařte cca 2 min.
Fáze 8 /8
Podávejte s krutony.