Dušená dýně
- Celková doba 55 min
- 20 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
2 os.
450 g Nasolená vepřová plec, namočená přes noc ve studené vodě, aby se odstranila sůl
100 g Morteau klobása, nakrájená na plátky
130 g Máslová dýně, zbavená semínek a nakrájená na velké kousky
0.5 Cibule, oloupaná a nakrájená na čtvrtky
130 g Cukety, umyté a nakrájené na velké kousky
150 g Máslová dýně, zbavená semínek a nakrájená na velké kousky
1 Svazek polévkových bylinek
65 cl Voda
Pepř
Příprava
Fáze 1 /4
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /4
Vložte všechny ingredience do hrnce, počínaje masem a klobásou Morteau. Dochuťte pepřem.
Fáze 3 /4
Tlakové vaření.
Fáze 4 /4
Podávejte s bramborami vařenými v páře.