Chilli con carne
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Černý Multifunkční elektrický hrnec Tefal Cook4Me+ CY851130 Bílý Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Černá Inteligentní multifunkční hrnec Tefal Cook4me+ CY851130 Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
6 os.
700 g Mleté hovězí
300 g Nakrájená cibule
3 Prolisovaný stroužek česneku
600 g Konzervovaná nakrájená rajčata
600 g Konzervované červené fazole (propláchnuté a okapané)
3 čl Chilli prášek
3 čl Mletý kmín
2 Hovězí vývar v kostce (rozdrobený)
300 ml Červené víno
2 pl. Rajčatový protlak
Příprava
Fáze 1 /8
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /8
Cibuli nakrájejte najemno.
Fáze 3 /8
Rozdrťte česnek.
Fáze 4 /8
Do hrnce vložte mleté hovězí maso, nakrájenou cibuli a česnek.
Fáze 5 /8
Opékejte maso, cibuli a česnek, dokud se maso neopeče. Hrudky masa rozdělujte vařečkou.
Fáze 6 /8
Přidejte zbývající přísady. Podle chuti okořeňte. Dobře promíchejte, aby se přísady spojily.
Fáze 7 /8
Tlakové vaření.
Fáze 8 /8
Podávejte s bílou rýží.