Brambory s klobásou
- Celková doba 27 min
- 20 min
Příprava - 7 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
800 g Brambory s pevnou dužinou, oškrábané a na kousky
6 Klobásy Chipolata, na tři díly
2 Klobása Merguez (nebo více klobás Chipolata), na tři díly
6 Filety z ančoviček v oleji, nasekané
2 čl Kapary, nasekané (nebo nakládané okurky)
250 ml Hovězí vývar
2 čl Kukuřičný škrob
100 ml Smetana na vaření
2 pl. Strouhaný parmazán
2 pl. Olej
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si ingredience.
Fáze 2 /6
Vložte do nádoby klobásy.
Fáze 3 /6
Klobásy osmahněte.
Fáze 4 /6
Přidejte směs vývaru a kukuřičného škrobu, smetanu, kapary a ančovičky. Dobře zamíchejte. Pak přidejte brambory.
Fáze 5 /6
Doba vaření: 7 minut
Fáze 6 /6
Přidejte parmazán. Podávejte.