Batátový dhál
- Celková doba 16 min
- 10 min
Příprava - 6 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (7)
Přísady
2 os.
120 g Červená čočka
250 g Batáty, oloupané a nakrájené na kostičky
75 g Umyté čerstvé špenátové lístky
100 g Krájená rajčata
0.5 Oloupaná a nakrájená cibule
1 cm Kořen zázvoru, oloupaný a nakrájený
250 ml Zeleninový vývar
70 ml Kokosové mléko
0.5 sva. Koriandr
1 pl. Rostlinný olej
0.5 čl Kurkuma
Příprava
Fáze 1 /6
Připravte si přísady.
Fáze 2 /6
Do hrnce nalijte olej.
Fáze 3 /6
Cibuli a zázvor osmahněte do hněda.
Fáze 4 /6
Přidejte kurkumu, nakrájená rajčata, kostičky batátů, čočku a vývar.
Fáze 5 /6
Tlakové vaření.
Fáze 6 /6
Přidejte kokosové mléko a špenát. Vařte 2 minuty na mírném stupni a podávejte s koriandrem.