*Yaourt velouté au chocolat
- Celková doba 8 hod. 5 min
- 5 min
Příprava - 8 hod.
Vaření - 0 min
Chlazení
Přísady
4 os.
40 cl *Long-life whole milk
100 g *Dark cooking chocolate
30 g *Caster sugar
0.5 sáček *Starter cultures
Příslušenství
Forma na pečení
Příprava
Fáze 1 /8
*Prepare the ingredients.
Fáze 2 /8
*Mix the milk, chocolate and sugar in a bowl. Once the chocolate has been melted and cooled (40°C), add the starter cultures and stir.
Fáze 3 /8
*Pour it into a cake mould.
Fáze 4 /8
*Pour 50 ml of water into the bowl.
Fáze 5 /8
*Place the mould in the steam basket.
Fáze 6 /8
*Once finished cooking, don't forget to remove the mould then mix the yoghurt. Leave to cool.
Fáze 7 /8
*Cook the yoghurts.
Fáze 8 /8
*Pour the mixture into the small glass jars. Keep the yoghurts in the fridge.