*Shepherd’s pie
- Celková doba 55 min
- 20 min
Příprava - 35 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
400 g Mleté jehněčí maso
2 Šalotky
2 strou. Stroužek česneku
1 pl. Olivový olej
2 pl. Rajčatový protlak
1 pl. Sójová omáčka
100 g Mražený hrášek
600 g Bramborová kaše
20 g Máslo
Příprava
Fáze 1 /4
V míse smíchejte mleté maso, šalotku, česnek a olivový olej. Směs vložte do mísy a poté zahajte proces vaření.
Fáze 2 /4
Když je maso uvařené, přidejte rajčatový protlak, sójovou omáčku a mražený hrášek. Dobře promíchejte a nalijte do zapékací mísy odpovídající velikosti spotřebiče.
Fáze 3 /4
Maso pokryjte bramborovou kaší a pomocí vidličky vytvořte na povrchu vzor. Povrch posypte několika kousky másla. Zapékací mísu vložte do trouby vybavené deskou. Zahajte proces pečení.
Fáze 4 /4
Ihned podávejte.