Šarlatové fazole s česnekem
- Celková doba 20 min
- 10 min
Příprava - 10 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (10)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Max EY245310 Tmavě zelená/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
600 g Fazolové lusky
3 strou. Stroužky česneku
2 Jarní cibulky
0.5 čl Semínka koriandru
0.5 Citron (šťáva a kůra)
3 pl. Olivový olej
Bílý sezam
Sůl a pepř
3 pl. Plochá petržel
2 pl. Čerstvý kopr
Příprava
Fáze 1 /5
Fazole nakrájejte na 4 cm délky a omyjte je. Fazole dobře osušte kuchyňským papírem nebo čistou utěrkou.
Fáze 2 /5
Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme nadrobno.
Fáze 3 /5
Do nádoby dejte fazole, česnek, jarní cibulku a zbytek ingrediencí kromě petrželky a kopru. Okořeníme a dobře promícháme.
Fáze 4 /5
Po vyjmutí talíře vložte fazole do spotřebiče. Spusťte proces vaření a vařte za občasného míchání.
Fáze 5 /5
Až budou připravené, smíchejte s nasekanou petrželkou a koprem.