Španělská veganská tortilla
- Celková doba 30 min
- 15 min
Příprava - 15 min
Vaření - 0 min
Chlazení
Kompatibilní spotřebiče (10)
Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Digital EY505D15 Nerezová/Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801815 Černá Horkovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Max EY245310 Tmavě zelená/Černá Objevte celou řadu
Zobrazit více - Objevte celou řadu -
Přísady
4 os.
200 g Dušené brambory
1 strou. Česnek
30 cl Voda
120 g Cizrnová mouka
0.5 čl Černá sůl Kala Namak (volitelně)
0.5 čl Sušené oregáno
2 pl. Olivový olej
Černý pepř
Příprava
Fáze 1 /5
Brambory nakrájejte na plátky silné asi 0,3 cm. Oloupejte a nakrájejte stroužek česneku.
Fáze 2 /5
Nalijte vodu do nádoby, poté přidejte cizrnovou mouku a šlehejte, aby se spojila. Přidejte nasekaný česnek, černou sůl, sušené oregano, polovinu olivového oleje a pepř. Smíchejte dohromady. Přidejte nakrájené brambory.
Fáze 3 /5
Druhou polovinou olivového oleje potřete dortovou formu o průměru 20 cm. Vlijte směs bramborové a cizrnové mouky.
Fáze 4 /5
Umístěte formu do spotřebiče vybaveného deskou. Začněte péct.
Fáze 5 /5
Dejte na talíř a ihned podávejte!