Čokoládový krém Ganache
- Celková doba 1 hod. 10 min
- 10 min
Příprava - 0 min
Vaření - 1 hod.
Chlazení
Přísady
8 os.
290 g Hořká čokoláda
29 cl Nízkotučná smetana 18%
Příslušenství
Flex metla
Příprava
Fáze 1 /5
Přidejte kousky čokolády do mísy přístroje.
Fáze 2 /5
V hrnci přiveďte k varu smetanu.
Fáze 3 /5
Přidejte horkou smetanu do mísy k čokoládě. Nechte 1 minutu, aby se začala rozpouštět.
Fáze 4 /5
Jakmile se čokoláda začne rozpouštět, stiskněte "Start".
Fáze 5 /5
Ganache je hotová, můžete ji použít v jiném receptu nebo ji uchovat v lednici po dobu 3 hodin.